Кошарка Кошарка/Вести

KKCZ: Zvezdaši pomozite momcima!

Izvor: KK Crvena zvezda

Crvena zvezda mts bez povređenih Jovića, Kuzmića i Dangubića dočekuje meč sa Mornarom. Apel navijačima da dođu u dvoranu “Aleksandar Nikolić” i pruže podršku crveno-belima!
Košarkaši Crvene zvezde mts u ponedeljak igraju novi meč,40.zvanični u takmičarskoj sezoni 2016-2017, iako zvanično nije ni polovina aktuelne sezone.
Napori kojima su izloženi izabranici Dejana Radonjića su ogromni, posebno nakon novog ciklusa u kome su crveno-beli za samo 8 dana igrali 4 utakmice, od toga 3 u Evroligi.
Veliki broj utakmica uzima svoj danak, nakon Nemanje Dangubića koji odsustvuje već 10 dana, povređen je i Stefan Jović, čiji je nastup i za utakmicu sa EFES-om neizvestan, takođe posledice povrede oseća i centar Ognjen KUzmić.
Zato KK Crvena zvezda mts apeluje na pristalice crveno-belih da u ponedeljak dođu u dvoranu “Aleksandar Nikolić” i pruže glasnu podršku timu, koji će sa manjim brojem prvotimaca i u znatno skraćenoj “rotaciji” odigrati meč sa Mornarom u okviru 20.kola ABA lige.
Pomozite crveno-belima da dođu do još jednog povoljnog rezultata na utakmici koja počinje u 18 časova u dvorani “Aleksandar Nikolić”.
KLub podseća da se karte prodaju u poslovnicama Eventima od nedelje, takođe i na dan utakmice i na blagajni dvorane.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама