Ватерполо Ватерполо/Вести СДЦЗ

Zvezda sa novim trenerom dočekuje lidera i hvata priključak

Izvor: http://www.vaterpolovesti.com

Vaterpolisti Crvene zvezde večeras igraju u Zrenjaninu od 20 sati igraju možda i utakmicu sezone. Crveno-beli u devetom kolu Regionalne A2 lige dočekuju lidera na tabeli, ekipu POŠK-a i to će biti prilika da uhvate priključak i zadrže šanse za plasman u Regionalnu A1 ligu. Zvezda je posle poraza u Šapcu promenila trenera u nadi da će to probuditi igrače pred još jedan važan susret.

Foto: zrenjaninski.com

Dosadašnjeg trenera Aleksandra Nikolića, zamenio je njegov pomoćnik, Aleksandar Filipović.

Znam sve momke, sa njima sam radio u drugoj ulozi u ranijem periodu. Najvažnije mi je da ekipa vrati psihološki mir i tada može da pokaže šta zna. Splićani možda dolaze u nezgodnom trenutku, ali imamo motiv da pobedimo i ostanemo u trci – poručio je Filipović.

Šest kola pre kraja četiri ekipe su se izdvojile i do kraja će voditi bitku za prva dva mesta. POŠK i Primorac imaju po 21 bod, Šabac 18, a Zvezda 15. U Regionalnu A1 ligu plasiraće se direktno prvoplasirana ekipa iz A2 lige, dok će druga razigravati sa poslednjeplasiranim timom A1 lige.

Činjenica je da ima još dosta da se igra, ali ako crveno-beli večeras ne osvoje bodove njihove šanse će biti znatno manje. Zvezda je u prvom delu sezone poražena od POŠK-a 10:9, a od Primorca 8:5, pa Beograđani moraju da misle i međusobnom duelu.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама