Фудбал Фудбал/Вести

Priznanje za Džajića i iz Republike Srpske

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

U Hotelu „Bosna“ u Banjaluci u sredu, 25. janura, održano je šesto izdanje internacionalne manifestacije „Dani fudbala“.

540-džaja-fs.jpg

Tradicionalno, tokom same manifestacije dodeljene su mnoge nagrade i priznanja. Treća Zvezdina zvezda dobila je najprestižnije odlikovanje „Dana fudbala“, internacionalnu nagradu „Miljan Miljanić“, dodeljenu za podvige i poduhvate ostvarene u eri legendarnog Čiče koji je tokom skoro šest decenija rada u fudbalu ostavio neizbrisiv trag. Pored Dragana Džajića, dobitnik ovog priznanja bio je i Predrag Mijatović.

— Republika Srpska je uvek uspravno stajala i verovao sam u nju kao što je ona verovala u mene. Kada mi je bilo najteže, Republika Srpska se oglasila, to nikada zaboraviti neću. U republici Srpskoj imam mnogo prijatelja, saradnika i jednog novinara koji o meni piše, a možda nisam ni zaslužio to. Moj brat Tomo Marić je uvek govorio da sve ono što me prati u životu jeste istina i sudbina. Hvala Savezu, ministarstvu i Žurnalu na ovim lepim trenucima koji su mi posvećeni i to nikada zaboraviti neću — istakao je Dragan Džajić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама