Кошарка Кошарка/Вести

Apel kluba pred utakmicu sa PAO

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Apel KK Crvena zvezda mts svima koji poseduju sezonske i pojedinačne ulaznice za utakmicu 20.kola Evrolige.

Košarkaški klub Crvena zvezda mts očekuje na svim nivoima još jedna velika evropska utakmica, protiv Panatinaikosa u dvorani “Aleksandar Nikolić”.
Nakon rekordno brze prodaje celog kontigenta pojedinačnih ulaznica, klub još jednom i ovakvim saoštenjem želi da obavesti javnost i sve navijače i pristalice kluba koji imaju sezonske i dnevne ulaznice, da se strogo pridržavaju protokola, kako bi još jedna utakmica na kojoj će kapacitet dvorane biti popunjen, nesmetano ušli u hali u pratili utakmicu.
KK Crvena zvezda mts apleuje na sve da dođu znatno ranije u dvoranu i da ne nose kovani novac, upaljače jer će isti biti oduzimani na ulazima.
KLub još jednom moli sve da bez obzira na dešavanja na utakmici, bodre svoj tim, i ne ubacuju nikakve predmete u teren, jer su takvi ispadi naneli štetu klubu u vidu kazni koje iznose više desetina hiljada evra.
KK Crvena zvezda mts takođe apeluje na sve, da ne stoje na prolazima (stepeništima) i na ulazima u dvorani, kao i da oni koji nemaju ulaznicu ne dolaze do hale, jer im obezbeđenje i Policija u cilju sprečavanja velikih gužvi, neće dozvoliti pristup neposrednom okruženju dvorane “Aleksandar Nikolić”.
Takođe, prema pravilima Evrolige i shodno pravilniku tog takmičenja, ulazak bilo koga na teren nakon utakmice, a ko se ne vodi kao službeno lice, kažnjava se novčanim kaznama, koje je klub takođe plaćao u prošlosti, uključujući i poslednju kaznu protiv Fenerbahčea, kada je KK Crvena zvezda mts sankcionisan kaznom od 1500 evra zbog ulaska publike na parket.
Zato još jednom podsećamo, da svaki bilo kakav prekršaj u budućnosti, može KK Crvena zvezda mts doneti igranje utakmice bez prisustva publike i do novih novčanih kazni klubu!
Kapije dvorane “Aleksandar Nikolić” biće otvorene u 16.30 časova.
 KK Crvena zvezda mts

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама