Ватерполо Ватерполо/Вести СДЦЗ

Zvezda smenila trenera, zamena već spremna

Izvor: www.vaterpolovesti.com

Čelnici Vaterpolo kluba Crvena zvezda odlučili su posle poraza u Šapcu da smene dosadašnjeg trenera Aleksandra Nikolića i da na njegovo mesto postave Aleksandra Filipovića, prenosi Sportski Žurnal. Filipović je ove sezone bio pomoćni trener, a u prethodnim godinama je vodio mlađe kategorije crveno-belih. Zvezda je za vikend pretrpela treći poraz u Regionalnoj A2 ligi i sve je dalje od pozicije koja vodi u baraž za plasmanu u Regionalnu A1 ligu.

Crveno-beli se trenutno nalaze na četvrtom mestu sa 15 bodova, tri manje od Šapca, odnosno šest od Primorca i POŠK-a, sa kojim se sastaju narednog vikenda. To je još jedna veoma važna utakmica za Zvezdu, a pred novim trenerom je veliki izazov. Da li će promena na klupi probuditi ekipu Zvezde, koja je pored tri poraza u regionalnom takmičenju poražena i u finalu Kupa Srbije, saznaćemo već za vikend kada u Zrenjanin stiže POŠK.

Zvezda je prošle sezone izbačena iz Regionalne A1 lige zbog spora oko registracije trojice igrača, koji po pravilima regionalnog takmičenja nisu mogli u drugom delu sezone da nastupaju za crveno-bele. Zvezda to nije prihvatila, pa su oni ipak zaigrali, a klubu su potom oduzeti bodovi i crveno-beli do kraja nisu igrali mečeve u Regionalnoj ligi.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама