Кошарка Кошарка/Вести

Bjelica i Mitrović: Čeka nas izvanredna ekipa

Izvor: SD Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde putuju u ponedeljak u opodnevnim časovima u Vitoriju gde će u utorak odigrati meč 19.kola Evrolige sa Baskonijom.

Pred još jedan duel u najeltinijem evropskom takmičenji, crveno-beli su odradili trening u dvorani“Aleksandar Nikolić“, pošto u Baskiju nakon presedanja u Frankfurtu, stižu tek u večernjim časovima.

Ekipa Dejana Radonjića putuje na duel sa Baskonijom bez povređenog Nemanje Dangubića,a pred ovaj due, nekadašnji igrač kluba iz Vitorije, Milko Bjelica je rekao:

– U Beogradu smo bili kratko, bilo je dovoljno da odradimo dva treninga i pripremu utakmice u Vitoriji. Slede nam dve utakmice u tri dana, ponavlja se ono što smo već radili u dva navrata ove sezone u Evroligi. Idemo u Španiju u dobrom raspoloženju i gotovo kompletni, nema povređenog Dangubića, ali svi ostali smo zdravi, i želimo da odigramo dobru utakmicu protiv Baskonije. Pobede koje smo zabeležili nam daju samopouzdanje da nastavimo da radimo i igramo kao i do sada. Baskonija već drugu sezonu zaredom igra izvanredno, igrali su F4 prošle sezone i ove godine zabeležili mnogo pobeda. Plasman na tabeli pokazuje o kakvoj ekipi se radi. Nadigrali su nas u Beogradu, ali to je davna prošlost, ovo je nova utakmica.

Kapiten Luka Mitrović:
– Idemo na noge jednoj ekipi koja igra izvanredno u kontinuitetu već dve sezone. Igraju lepu košarku, lepo ih je gledati a terenu. U prvom meču u Beogradu su nas potpuno nadigrali, bez ikakvo šanse da preokrenemo rezultat. To je motiv više da odigramo dobru utakmicu i uradimo sve ono što nismo u „Kombank Areni“ i dođemo do pobede koja bi bila ogromna, uostalom kao i svaka u ovogodišnjoj Evrolige.

Ekipa Crvene zvezde mts treniraće u dvorani „Fernando Buesa“ na dan utakmice, koja počinje u 21.30, a povratak u Beograd sledi praktično odmah nakon utakmice. Dolazak ekipe u Beograd planran je u sredu u ranim popodnevnim časovima.

Utakmicu 19.kola između Baskonije i Crvene zvezde mts direktno će prenositi TV „Sportklub“.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама