Odbojka Odbojka/Vesti Odbojkaši SDCZ

Odbojkaši Zvezde u nedelju dočekuju Klek

Izvor: Zvanični sajt OK Crvena zvezda

Posle uspešne misije u šesnaestini finala Kupa CEV, odbojkaši Crvene zvezde okreću se obavezama u Superligi. Naredni rival crveno-belih je ekipa Klek Srbijašume koja će gostovati našem timu u nedelju (19 časova).

Libero Crvene zvezde Predrag Jevtić smatra da ekipa mora ostane sa dve noge na zemlji posle trijumfa nad belgijskim Antverpenom.

Daćemo sve od sebe da što bolje odigramo i pobedimo Klek. Ne smemo da dozvolimo da nas pobeda nad Antverpenom previše ponese i da pomislimo da ćemo lako pobediti Klek jer to sigurno neće biti tako. Moramo da pružimo maksimum svojih mogućnosti da bi odigrali utakmicu na visokom nivou, da svaki kontakt sa loptom bude precizan jer jedino tako možemo da dođemo do pozitivnog rezultata – poručuje Jevtić.

Protiv Antverpena je zaigrao i Aleksandar Škrbić posle pauze zbog povrede, dok je nastup kapitena Nikole Munćana pod znakom pitanja.

Škrbić se vratio na teren. Pokazao je da može da igra u punom ritmu protiv Antverpena i mislim da će i protiv Kleka biti na terenu. Što se tiče povrede Nikole Munćana nadam se da mu je bolje i da će moći da pomogne ekipi ukoliko bude trebalo – zaključio je Jevtić.

Utakmica 12. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Kleka Srbijašume igra se u nedelju 22. januara od 19 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu. Ulaznice za ovaj meč će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Aleksandra Balandžić i Vladimir Simonović.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama