Кошарка Кошарка/Вести

Nema odmora, crveno-beli već krenuli put Laktaša

Izvor: SD Crvena zvezda

Izjave trenera Dejana Radonjića i prvotimca Ognjena Kuzmića pred utakmicu 19.kola ABA lige j.t.d sa Igokeom u Laktašima (subota 17 časova). Dangubić ostao u Beogradu zbog dodatnih pregleda.

Košarkaši Crvene zvezde mts otputovali su u petak oko 11 časova za Laktaše, gde ih već u subotu od 17 časova očekuje meč 19.kola ABA lige jtd sa Igokeom.

Pred ovu utakmicu, zbog daljih pregleda povređene noge, Nemanja Dangubić je ostao u Beogradu, a ekipa je pravo sa aerodroma „Nikola Tesla“ krenula put Republike Srpske.

Napori tima u ovom periodu su ogromni, a trener crveno-belih Dejan Radonjić pred novu utakmicu u regionalnom takmičenju kaže:

– Igokea, naš naredni protivnik igra ove sezone dobro u regionalnom takmičenju, predvođena sa klupe trenerom Bajićem. Nismo imali puno vremena da se odmorimo od završetka utakmice u Tel Avivu. Period do meča u Laktašima iskoristićemo da se oporavimo od velikih napora i spremimo za ekipu Igokee. Nemanja Dangubić je ostao u Beogradu na detaljnim lekarskim pregledima, kako bi utvrdili stepen njegove povrede.

I centar Ognjen Kuzmić ističe velike napore i period odmora i oporavka, koji neće biti dug do utakmice u Laktašima, kao važan faktor pred duel sa Igokeom:

– Još jedna teška, iscrpljujuća utakmica u Evroligi je za nama, a već smo krenuli na sledeću u ABA ligi. Pokušaćemo da se oporavimo što bolje za meč sa Igokeom, jer želimo da odigramo dobru utakmicu u Laktašima i stignemo do povoljnog rezultata.

Utakmicu Igokea – Crvena zvezda mts direktno će u subotu od 17 sati prenositi TV Arenasport, a ekipa se u nedelju vraća za Beograd, i odmah počinje pripreme za novo putovanje u Vitoriju.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама