Кошарка СДЦЗ Хокеј

Košarkaši od 17, hokejaši od 19 časova

Autor: CZBG

Košarkaši Crvene zvezde danas gostuju ekipi Igokee u Laktašima, u okviru 19. kola ABA lige. Biće ovo odlična prilika da se nastavi niz pobeda u regionalnoj ligi, i time pokaže da sve ove pobede u Evro i ABA ligi nisu plod slučajnosti nego odličnog rada svih ljudi u našem klubu.

Na ovom susretu neće nastupiti Nemanja Dangubić koji je doživeo povredu u susretu protiv Makabija, ali verujemo da će puleni Dejana Radonjića i bez njegove pomoći uspešno prebroditi još jednu prepreku pred sobom.

Utakmica u Laktašima počinje u 17 časova, a prenos možete gledati na kanalima Arena sporta, kao i na kanalu RTRS-a. Inače, moramo napomenuti bahatost domaće uprave koja je za ovu utakmicu odredila cenu od čak 25 KM.

Hokejaši Crvene zvezde danas igraju svoju utakmicu na Bledu protiv istoimene domaće ekipe.  Našim seniorima je ovaj meč od izuzetne važnosti jer je svaka pobeda u ovom trenutku bitna za plasman u plej of. Naša ekipa se trenutno nalazi na 8. mestu ali sa tek 9 odigranih susreta, i ima veliku priliku da pobedom u ovom meču napravi veliki korak ka doigravanju.

Utakmica na Bledu počinje od 19 časova i direktan prenos možete pratiti putem ovog linka

www.video2go.live

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама