Odbojka Odbojka/Vesti Odbojkašice

Crveno-bele u četvrtak u Lajkovcu, prenos na RTS-u

Izvor: Zvanični sajt OK Crvena zvezda

Odbojkašice Crvene zevzde u četvrtak 19. januara (18 časova) gostuju Železničaru u Lajkovcu u premijernom meču 12. kola Superlige uz direktan prenos na RTS-u.

Crveno-bele se nalaze u odličnoj formi. Vezale su tri pobede u šampionatu i nalaze se na 4. mestu sa istim brojem trijumfa kao i Železničar koji takođe igra u sjajnoj formi.

Železničar je ekipa sastavljena od veoma iskusnih igračica, došlo je i do promene trenera i to se sve pozitivno odrazilo na njihov učinak. Možemo reći da smo i mi u nekoj vrsti uzlazne forme. Biće veoma teška utakmica sigurno, ali bi ipak svojoj ekipi dala blažu ulogu favorita i mislim da je realno očekivati pobedu Crvene zvezde – izjavila je Jelena Trnić, srednji bloker crveno-belih.

Poslednjih mesec dana dosta se priča o hladnim uslovima u sportskim dvoranama u Srbiji i treniranje u takvom ambijentu je izuzetno teško.

Uslovi nisu laki. Verujem da ćemo još više ojačati imuni sistem. Sada smo već naviknuti na hladno vreme i to nam nije ništa nepoznato. Svima je tako i željno išćekujemo proleće – zaključila je Jelena Trnić.

Utakmica 12. kola Superlige Srbije između Železničara i Crvene zvezde igra se u četvrtak 19. januara od 17 časova u Hali sportova u Lajkovcu, uz direktan prenos na RTS-u. Meč će suditi Igor Miljković i Goran Gradinski.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama