Кошарка Кошарка/Вести

Radonjić: Da odigramo iznad granice

Izvor: SD Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u četvrtak ekipu Fenerbahčea u utamici 17.kola Evrolige.

Interesovanje za ovu utakmicu je ogromno, a sve karte su rasprodate.

Pred još jednu veliku evropsku utakmicu crveno-belih u Evroligi, trener Dejan Radonjić najavljuje veliku borbu protiv prošlosezonskog finaliste Evrolige.

– Očekuje nas nova utakmica protiv Fenerbahčea, tima koji je u odnosu na prošlu sezonu napravio samo jednu izmenu, a igrali su finale Evrolige i osvojili sve ostalo. Predvodi ih najbolji trener Evrope, i zbog svega toga Fenerbahče je u sutrašnjem meču favorit. U prvoj utakmici u prvom delu sezone lako su nas pobedili. Zbog svega toga, moramo da odigramo bolje, na vrlo visokom nivou, kako bi parirali protivniku. Zdravstveno stanje u timu je dobro, i izlazimo na tu utakmicu sa željom da odigramo dobro pred punom dvoranom.

Trener crveno-belih kaže da crveno-beli moraju da odigraju preko granica svojih mogućnosti kako bi došli u priliku da zaprete Fenerbahčeu.

– Moramo da odigramo iznad svojih mogućnosti, protivnik je toliko kvalitetan i to ispunjen na svim pozicijama, sada i kompletan. Cilj je da igramo dobru odbranu, da kontrolišemo skok, da dobro trčimo, i imamo dobar napad, kako bi uopšte imali svoju šansu – rekao je trener Radonjić.

Utakmica Crvena zvezda mts – Fenerbahče igra se u četvrtak od 20.45, a kapije dvorane „Aleksandar Nikolić“ koja je rasprodata, biće otvorene u 18.30 časova.

Utakmicu će direktno prenositi TV „Sportklub“.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама