Одбојка Одбојка/Вести Одбојкашице СДЦЗ

Zvezda dočekuje Dinamo, prenos na RTS-u

Izvor: Zvanični sajt OK Crvena zvezda

Nakon dvonedeljne pauze zbog novogodišnjih i božićnih praznika odbojkašice Crvene zvezde nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije. Protivnik crveno-belih u 11. kolu biće Dinamo iz Pančeva koji će našem timu gostovati u četvrtak 12. januara (18 časova), uz direktan TV prenos na RTS-u.

Tehničarka Crvene zvezde Kristina Đurić očekuje da će crveno-bele nastaviti sa dobrim partijama i na početku 2017. godine.

Prijala nam je pauza. Malo smo odmorili, a ovu pauzu smo iskoristili i da dobro treniramo, tako da verujem da će sve biti kako treba. Imamo malih problema sa prehladama i virusima, mada se sve ekipe u ovom periodu susreću sa istim problemima. Zadovoljni smo kako smo odradili ovaj period i iskreno verujem da ćemo napraviti dobar rezultat u meču protiv Dinama – izjavila je organizatorka igre Crvene zvezde.

Zvezdine dame se trenutno nalaze na 5. mestu na tabeli, iza ekipe Dinama, i pobeda sa tri osvojena boda bi crveno-bele postavila ispred tima iz Pančeva.

Ekipa Dinama je jako dobro odradila prvi deo prvenstva i mislim da je najveće iznenađenje u dosadašnjem toku šampionata. Apsolutno ne potcenjujem ekipu Dinama. Smatram da jako dobro igraju. Mislim i da je naša ekipa u poslednjih nekoliko utakmica, posebno u mečevima protiv Vizure, pronašla svoju igru. Nastavili smo u tom ritmu i da treniramo i verujem da ćemo u meču protiv Dinama nadoknaditi bodove koje smo u Pančevu izgubili – zaključila je Kristina Đurić.

Utakmica 11. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Dinama igra se u četvrtak 12. januara od 18 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu, uz direktan TV prenos na RTS-u. Ulaznice za ovaj meč će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Dejan Rogić i Vladimir Cvetković.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама