Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Crveno-beli u ponedeljak gosti Mega Leksa

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Nakon teškog gostovanja i povratka iz Kaunasa, ekipa Crvene zvezde mts u ponedeljak od 18 sati u dvorani u Sremskoj Mitrovici gostuje ekipi Mega Leksa.
Košarkaši Crvene zvezde mts u ponedeljak nastavljaju takmičenje u ABA ligi, pošto će kao lideri šampionata odigrati pretposlednji meč 17.kola utakmicom sa prošlosezonskim rivalom u finalu ovog regionalnog takmičenja, ekipom Mega Leksa u Sremskoj Mitrovici.
Za crveno-bele nema predaha, pošti su nakon velike pobede u Kaunasu i izuzetno napornog povratka iz Litvanije, koji su započeli u 2 časa u noći između petka i subote, a okončali ga nakon puta autobusom iz Kaunasa do Viljnusa i dva leta, u Beogradu, oko 14 časova u subotu. Trener crveno-belih Dejan Radonjić pred ovaj duel kaže da šampiona ABA lige dočekuje mlada, talentovana ekipa koja stiče i dodato iskustvo igrajući utakmice u međunarodnom takmičenju:
“Imali smo jako naporan povratak iz Kaunasa, praktično smo proveli besanu noć, uz autobus promenili smo dva aviona do Beograda. U ovakvom ritmu utakmica, videćemo kako će se to odraziti na kvalitet igre u predstojećem meču. Ekipa Mega Leksa u svom sada prepoznatljivom sistemu ima nekoliko igrača sa izuzetnim potencijalom, koje čeka velika karijera. Takođe, uz igranje u ABA ligi, ekipa Mege ove sezone igra i međunarodno takmičenje, FIBA LŠ, kroz koje su sigurno napredovali. Očekuje nas interesantna utakmica, kao što je bio čest slučaj kada smo igrali sa ekipom Mege”

Ognjen Dobrić:
” Nismo imali puno vremena da sredimo utiske nakon utakmice sa Žalgirisom, posebno nakon teškog puta i povratka iz Kaunasa. Očekuje nas dobar meč sa dobrim timom Mege, koji je ove sezone iskusniji i za igranje u međunarodnom takmičenju. Jasno je da ćemo morati da odigramo čvrsto, koncentrisano i kvalitetno, kako bi stigli do dobrog rezultata za nas”
Utakmica Mega Leks – Crvena zvezda mts igra se u ponedeljak od 18 časova u dvorani “Pinki” u Sremskoj Mitrovici, uz direktan prenos na TV Arenasport.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама