Košarka Košarka/Vesti

Radonjić: ”Veliki uspeh”

Izvor: zvanični sajt KK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde mts bio je veoma zadovoljan izdanjem njegovih izabranika u Kaunasu. Dejan Radonjić je posebno apostrofirao odbranu na šuterima Žalgirisa, kontrolu skoka i pametan napad.

Košarkaši Crvene zvezde mts odigrali su fantastičnu utakmicu i ubedljivo savladali Žalgiris rezultatom 77:61. Zvezda je i ovog puta bila besprekorna u odbrani, ali posle onako dobre igre teško je i pronaći manu u igri crveno-belih. Svoje viđenje meča izneo je i Dejan Radonjić koji je istakao u prvi plan odbranu na šuterima Žalgirisa, kontrolu skoka i pametan napad.
Dejan Radonjić:
”Ovo je naša treća pobeda van Beograda. Igrali smo odlično u prvom poluvremenu i stekli veliku prednost nakon čega smo kontrolisali utakmicu. Za nas je ovo odlična situacija i veliki uspeh. Prva pobeda za klub u Kaunasu i veoma sam srećan zbog toga. U odnosu na prvi meč igrali smo mnogo bolje u odbrani, posebno na njihovim šuterima. Kontrolisali smo ofanzivni skok i igrali veoma pametno u napadu, pogotovo u prvom poluvremenu.”
Branko Lazić:
”U poslednjih nekoliko utakmica igramo sjajno u odbrani i kontrolišemo čitav meč, pa sam očekivao da nastavimo tako i danas. Igrali smo čvrstu odbranu i pokušali da postižemo lake poene. To je način na koji igramo od početka sezone.”

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama