Кошарка Кошарка/Вести

Zvezdina kuća u drugom delu je ”Aleksandar Nikolić”

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da će gotovo sve utakmice u drugom delu Evrolige igrati u dvorani „Aleksandar Nikolić“. Nova, sada već tradicionalna akcija polusezonske prodaje ulaznica počinje narednih dana

Košarkaši Crvene zvezde mts zabeležili su u prvom delu Evrolige u novom formatu 7 pobeda iz 15 utakmica i za sada su jedno od najprijatnijih iznenađenja u najjačem evropskom takmičenju.

Ekipa Dejana Radonjića sa daleko najmanjim budžetom izdvojenim za igrače i funkcionisanje kluba u takmičarskoj 2016-2017, trenutno je ispred klubova i timova koji su izdvojili neuporedivo više novca, poput Makabija, Galatasaraja…

Drugi deo startuje tokom ove nedelje, a ekipa Crvene zvezde mts gostuje u Kaunasu, a prvu domaću utakmicu igra polovinom januara protiv Fenerbahčea.

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da će zbog uređivanja najveće dvorane „Kombank Arene“ za potrebe Evropskog dvoranskog prvenstva u atletici, čiji je domaćin Beograd, preostale mečeve u regularnom delu sezone do početka aprila, osim eventualno mečeva sa UNIKS-m i Olimpijakosom igrati u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

U tom periodu crveno-beli će u Beogradu dočekati 7 protivnika, a termini odigravanja utakmica su sledeći:

Crvena zvezda mts – Fenerbahče Istanbul 12.1.2017
Crvena zvezda mts – Panatinaikos Superfoods Athens 26.1.2017
Crvena zvezda mts – Anadolu Efes Istanbul 3.2.2017
Crvena zvezda mts – Galatasaraj Odeabank Istanbul 23.2.2017
Crvena zvezda mts – Brose Bamberg 2.3.2017.
Crvena zvezda mts – Olimpiakos Pirej 22.3.2017.
Crvena zvezda mts – Uniks Kazan 31.3.2017.

Klub podseća da će prvi tim tokom drugog dela ove sezone, sve svoje utakmice u ABA ligi i Superligi Srbije igrati takođe u dvorani „Aleksandar Nikolić”.

KK Crvena zvezda mts oglasiće se u narednim danima saopštenjem oko nove akcije polusezonske prodaje ulaznica, kojom će nagraditi najvernije navijače našeg kluba, jer je kapacitet dvorane „Aleksandar Nikolić“ neuporedivo manji od „Kombank Arene“.

Скочи на траку са алаткама