Fudbal Fudbal/Vesti

Ruiz: Reprezentacija nagrada za dobre igre

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Veliko priznanje za igre u crveno-belom dresu stiglo je Džonu Ruizu. On će Kostariku na Kupu Centralne Amerike koji se održava u Panami od 13. do 22. januara.

Ruiz je do sada četiri puta igrao za reprezentaciju svoje zemlje, ali u prijateljskim mečevima. Ovo će mu biti prvi takmičarski mečevi.

– Svakom igraču je izuzetna čast da brani boje svoje reprezentacije. Zahvalan sam što mi se ukazala ovakva prilika i daću sve od sebe da na terenu ostvarim što bolji rezultat. Dobar rad i utakmice u Crvenoj zvezdi doprinele su tome da se nađem u najjačem sastavu svoje zemlje i ovo je samo jedan od mnogobrojnih podsticaja da i u narednoj polusezoni na svakoj utakmici dajem svoj maksimum – rekao je krilni napadač.

Ruiz će u takmičarskom ritmu dočekati početak priprema za nastavak šampionata.

– Biću deo jakog turnira i to će mi samo pomoći da se još bolje pripremim za nastavak sezone. Siguran sa da neće biti problem što na samom početku neću biti uz ekipu, imaćemo dovoljno vremena da se uigramo, mada se već sada odlično poznajemo i razumemo na terenu. Vratiću se spreman da se uključim u normalan rad – poručio je Ruiz.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama