Košarka Košarka/Vesti

Zvezdaši hvala, besplatno na Zadar!

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts želi da čestita svojim pristalicama Novu Godinu još jednim poklonom – ulaz na utakmicu 16.kola ABA lige sa Zadrom biće besplatan na tribine dvorane “Aleksandar Nikolić”.
KK Crvena zvezda mts završio je 2016.godinu velikom, i prvom pobedom nad ekipom CSKA iz Moskve.
Tako su samo u 14 dana u Beogradu „padali” bivši i sadašnji prvaci Evrope u poslednje tri sezone, ali odmora za izabranike trenera Radonjića – nema.
Već u petak ekipa nastavlja sa treninzima, kao i subotu, i u prvom danu Nove godine, jer je prvi meč u kalendarskoj 2017.godini na programu već 2.januara u dvorani „Aleksandar Nikolić” protiv ekipe Zadra.
KK Crvena zvezda mts kao još jedan novogodišnji poklon i znak zahvalnosti za ogromnu podršku koju dobija od svojih pristalica, otvoriće kapije dvorane u ponedeljak za meč 16.kola ABA lige protiv ekipe Zadra.
Utakmica se igra od 19 časova, uz napomenu da će zbog bezbednosti, ulaz na tribine biti besplatan, dok će vlasnici sezonskih ulaznica ulaziti za ovu utakmicu u partere „B” i „4″, kao i belu i plavu ložu:
Vlasnici sezonskih ulaznica za tribine koji će želeti da prate meč sa tribina, ulaziće samo na ulaz „A”, na ostalim ulazima biće potpuno slobodan ulaz za ovaj meč.
KK Crvena zvezda mts poziva sve svoje pristalice i ljubitelje košarke da i na ovaj način požele sve najbolje svom klubu, igračima i stručnom štabu, u novoj 2017.godini.
KK Crvena zvezda mts

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama