Фудбал Фудбал/Вести

Zvezda uz decu iz prihvatilišta

Izvor: SD Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde uzeli su učešće u tradicionalnoj humanitarnoj modnoj reviji za decu prihvatilišta koja je održna sinoc, 27. decembra.

Cilj ove akcije bio je da se mališanima iz prihvatilišta ulepšaju novogodišnji praznici i da u paketićima dobiju baš ono što su poželeli. U sezoni darivanja naš klub je spreman da deci ispuni želje da upoznaju svoje fudbalske idole i da baš od njih dobiju novogodišnje poklone. Trojica dečaka poželala su dres Crvene zvezde što im je klub vrlo rado ispunio. Zoran Rendulić i Filip Manojlović uručili su, uz paketiće, i crveno-bele dresove i time neizmerno obradovali mališane.

– Bila mi je izuzetna čast da prisustvujem ovoj humanitarnoj akciji. Jako sam srećan što imam priliku da deci ulepšam praznike i bar na kratko im vratim osmeh na lice. Želeo bih da ovakvih akcija bude što više i uvek ću im se rado odazivati, kao i svi moji saigrači, siguran sam – rekao je Zoran Rendulić.

Deca iz prihvatilišta poželela su da ugoste prvotimci Crvene zvezde i tako imaju priliku da se sa njima upoznaju i druže. Tu želju su im ispunili Andrija Luković i Mihajlo Ristić. Oni su danas obišli prihvatilište, razgovarali i fotografisali se sa mališanima, razmenili su lepe poklone i poželeli jedni drugima uspešnu i srećnu Novu godinu.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама