Košarka Košarka/Vesti

Radonjić: Košarkaško veče za uživanje

Izvor: SD Crvena zvezda

Trener KK Crvena zvezda mts Dejan Radonjić na konferenciji za medije u „KOmbank Areni“ najavio utakmicu sa aktuelnim prvakom Evrolige, ekipom CSKA. Karata još uvek ima u prodaji, interesovanje za meč ogromno.

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u četvrtak od 19 časova aktuelnog prvaka Evrope, ekipu CSKA,a pred ovaj duel trener crveno-belih Dejan Radonjić održao je konferenciju za medije na kojoj je govorio o predstojećoj utakmici sa „armejcima“.

Ekipa će u sredu uveče trenirati u vreme odigravanja utakmice, dok ekipa CSKA stiže u Beograd u sredu uveče i treniraće samo na dan utakmice.

Dejan Radonjić, trener KK Crvena zvezda mts:
– Godinu koja nam je za ponos završavamo utakmicom protiv prvaka Evrope. Sigurno da nam sledi još jedno veliko košarkaško veče. Analiza ove utakmice nije teška, dolazi nam u goste CSKA glavni pretendent da osvoji, odnosno da odbrani titulu prvaka Evrolige. Ekipa koja je pretrpela minimalne promene u odnosu na prošlu sezonu, otišao je jedan igrač, došla su dvojica, a zadržali su svoje najbolje igrače. Tim koji igra sjajno, svi znamo da ih predvode Teodosić koji dominira EVroligom, tu je odmah i De Kolo koji je bio sjajan do povrede, ali je odmah u prvom meču po povratku na teren bio među najboljima. Pored njih dvojice, CSKA ima toliko kvalitetnih igrača, da su i bez Teodosića dobijali utakmice. Ekipa koja postiže preko 90 poena u Evroligi, i ima preko 20 asistencija po meču. Oni su favoriti, igrali su ovom ambijentu pre 8 meseci, dakle imaju iskustvo igranja pred našim navijačima, ali to ne umanjuje našu želju da dobrom igrom budemo konkurentni. Verujemo u ono što mi možemo, i da zajedno sa našim navijačima dođemo do nečega što bi nam na kraju godine donelo ogromno zadovoljstvo – rekao je trener Radonjić i dodao da su svi igrači zdravi i spremni za utakmicu u „Kombank Areni“.

Interesovanje za meč je ogromno, u prodaji još uvek ima karata za parter B i nivo 400, a karte se mogu kupiti na svim blagajnama Eventima i online na sajtu partnera crveno-belih.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama