Košarka Košarka/Vesti

Novi kalendar KK Crvena zvezda mts u prodaji!

Izvor: SD Crvena zvezda

Novi kalendar KK Crvena zvezda mts u prodaji od utorka u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu i putem interneta, po ceni od 380 dinara.

KK Crvena zvezda mts predstavio je u ponedeljak na novogodišnjem koktelu u novi kalendar našeg kluba za 2017. godinu.

Identitet jednog kluba u jednoj godini je i kalendar koji krasi mnogobrojne zidove u mnogim domovima. Kada za jedan klub navijaju milioni ljudi, kao što je to KK Crvena zvezda mts, onda pravljenje novogodišnjeg kalendara i to originalnog po mnogo čemu, nije jednostavan posao. Ove godine KK Crvena zvezda mts napravio je korak dalje u tom smislu, i uz pomoć ovogodišnjeg laureate „ZVEZDAŠ NAD ZVEZDAŠIMA” Dr Nemanje Lekića, koji već godinama crta likove igrača Crvene zvezde, napravio je zaista poseban i jedinstven kalendar koji je svojevrsni strip, u kome su crveno-beli junaci sa parketa, sada i zaista pretvoreni u junake iz stripova i filmova. Na taj način su Zvezdini heroji sa parketa dobili novo ruho:

Stefan Jović – Supermen poseduje specijalne moći, a to su nadljudska snaga, neranjivost, letenje i rendgenski vid. Brži od metka, snažniji od lokomotive, u stanju je da preskoči najvišu zgradu. Čovek od čelika.

Čarls Dženkins – Vulverin je ćlan „X-man“-a sa nadljudskim refleksima, sa sposobnošću regeneracije i skeleta od adamantijuma što ga čini neuništivim.

Nejt Volters – Fleš je najbrži čovek na svetu , osim brzine odlikuje se i osobinama da misli i reaguje munjevitom brzinom.

Ognjen Kuzmić i Milko Bjelica – Tor i Loki su braća, bogovi i naslednici Asgarda. Dok se Tor ističe snagom, Loki probleme rešava lukavošću i iskustvom.

Luka Mitrović – Kapetan Amerika je vođa Osvetnika jer je pored svojih borbenih osobina rođeni vođa.

Dejan Radonjić – Nik Fjuri je direktor organizacije „SHIELD“ koja štiti svet od mnogobrojnih neprijatelja. Izuzetan je taktičar i motivator. Tu je i Zvezdin stručni štab koji “čuva leđa“ Dejanu Radonjiću i to u sastavu: Fizioterapeut Milorad Ćirić, tim menadžer Nebojša Ilić, pomoćni treneri Saša Kosović, Velibor Radović i Nikola Birač, kao i kondicioni trener Dragan Gačević.

Nemanja Dangubić – Falkon je član Osvetnika koji zahvaljujući svojim krilima ima sposobnost da leti, a nešto slično viđamo kada naš Danga krene na zakucavanje.

Marko Simonović – „Deadshot“ je izuzetan atleta i nepogrešivi strelac. Naš Simke je nanišanio sve trofeje tako da protivnici čuvajte se.

Branko Lazić – „Thing“ pored kože koja je sačinjena od kamena i čini ga neuništivim. Odlikuju ga i nadljudska snaga i izdržljivost, a sve su to osobine koje poseduje naš Laza. Jedino se razlikuju po tome što je „Thing“ član Fantastične četvorke, a Lazić Fantastične dvanaestorke.

Marko Gudurić – „Nightcrawler“ je član „X-man“-a , poznat po svojoj spretnosti, agilnosti, refleksima i sposobnošću teleportacije što ga čini neuhvatljivim za njegove protivnike.

Zvezdina budućnost – Popularni “Bubble heads“: Ognjen Dobrić, Petar Rakićević i Boriša Simanić predstavljeni su u vidu karikatura. Oni će u 2017. godini praviti neke od prvih koraka ka ulasku u red Zvezdinih superheroja.

Heroji prošlosti – Nebojša Popović, Aleksandar Gec, Srđan Kalember, Zoran Moka Slavnić, Ljubodrag Duci Simonović, Vladimir Cvetković, Boban Janković, Nebojša Ilić, Saša Obradović, Igor Rakočević i Milan Gurović. Nemanja Lekić je osmislio njihove likove i oni predstavljaju Zvezdin ponos i pravi motiv za sadašnje i buduće generacije da uđu u red legendi kluba sa Malog Kalemegdana.

I prve reakcije nakon letimičnog pregleda okupljenih na koktelu, al ii reakcije samih igrača bile su pokazatelj da je kalendar KK Crvena zvezda mts za 2017.godinu „pun pogodak”!

Još jedna potvrda stigla je i dan nakon koktela, jer su se brojni navijači našeg kluba raspitivali gde i kako mogu da kupe novi kalendar, koji se pojavio u slobodnoj prodaji u utorak u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, a prodavaće se i tokom utakmice Crvena zvezda mts – CSKA na štandovima „FAN STORE“ u „Kombank Areni” na nivoima 200 i 400.

Novi kalendar možete naručiti i online na sajtu www.kkczstore.com, a takođe i poručiti telefonom 011 3284-780 i putem mejla: sales@kkczstore.com

Cena kalendara je 380 dinara.

KK Crvena zvezda mts

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama