Košarka Košarka/Vesti Košarka/Zvezdaštvo

Zvezda obeležila godinu punu uspeha

Izvor: SD Crvena zvezda

U fantastičnom ambijentu hotela “Crown Plaza“, Crvena zvezda mts je novogodišnjim koktelom obeležila veoma uspešnu godinu na svim frontovima.

Crvena zvezda mts obeležila je, sada već tradicionalno, novogodišnjim koktelom godinu za nama. I to kakvu godinu. U kalendarskoj 2016. godini beleženi su samo uspesi. Odbranjena je titula u ABA ligi, kao i u Prvenstvu Srbije, a zabeležen je i istorijski rezultat u Evroligi plasmanom u Top 8.

Veliki trud koji su uložili igrački kadar, stručni štab, menadžment kluba, kao i svi zaposleni doneo je nagrade u vidu rezultata na svim poljima. U skladu sa tim, proslava je bila sasvim adekvatna u prelepom ambijentu Zvezdinog partnera hotela “Crown Plaza“.

Brojne zvanice, prijatelji kluba, bivši košarkaši Crvene zvezde, predstavnici KSS, prvotimci Crvene zvezde i razvojnog tima FMP-a, menadžment kluba, zaposleni, sponzori, novinari i mnogi drugi bili su prisutni večeri u kojoj je u prvom planu bilo obeležavanje uspešne godine, ali i promocije kalendara kakav do sada nije viđen. Zvezdini junaci sa terena pretočeni su u prave strip junake po ideji marketinga tima Crvene zvezde mts. Ideju su pretočili u realizaciju Nenad Lekić koji je osmislio likove i Milan Đurov uradivši dizajn, a ponosno ističemo da su obojica deo dizajn tima KK Crvena zvezda.

Program su vodila dobro poznata lica svim Zvezdašima – Mina Pavlović i Katarina Srećković, a avanicama su se tom prilikom obratili pre svih obratio Veljko Antonić ispred Zvezdinog partnera hotela “Crown Plaza“ koji je obezbedio fantastičan ambijent. Nakon obraćanja Zvezdinih legendi Dragan Kapičić i Dragiša Vučinić, mikrofon je preuzeo i dvojac koji je osovina sjajnih rezultata crveno-belih – trener Dejan Radonjić i predsednik Nebojša Čović. Na kraju su direktor marketinga Crvene zvezde Filip Sunturlić i Nenad Lekić predstavili kalendar za 2017. godinu.

Kada je prošao protokolarni deo na scenu su stupili Marija Mikić i bend koji su sjajnim nastupom zabavljali zvanicne. Ostatak večeri je protekao u opuštenim razgovorima i slavljeničkoj atmosferi. Crvena zvezda mts definitivno ima šta da slavi, a ovakav događaj je pravi način da se uspesi obeleže i pravi podstrek za sve izazove koji tek predstoje.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama