Odbojka Odbojka/Izveštaji Odbojkaši

Promene termina četvrtfinalnih mečeva Kupa Srbije

Izvor: Zvanični sajt OK Crvena zvezda

Odbojkaški klub Crvena zvezda obaveštava javnost da je došlo do promene termina odigravanja revanš mečeva četvrtfinala Kupa Srbije za seniorke i seniore.

Zbog tehničkih problema prva utakmica četvrtfinala Kupa Srbije za seniorke nije odigrana po planu u dvorani USC Voždovac na Banjici, već je zamenjeno domaćinstvo, pa je Vizura bila domaćin prvog meča, a crveno-bele će ugostiti “ajkulice” u drugom meču.

Iz tog razloga Crvena zvezda će u ponedeljak 26. decembra biti domaćin dva meča, u četvrtfinalu Kupa Srbije za seniorke i seniore. Prve će na teren odbojkašice Crvene zvezde i Vizure od 18 časova, a odmah nakon te utakmice, od 20,30 časova, odbojkaši Crvene zvezde će ugostiti Mladi radnik iz Požarevca.

Zvezdine dame poražene su u prvom meču protiv Vizure rezultatom 3:2, po setovima 25:19, 17:25, 25:17, 21:25, 15:10, a poraz u prvom duelu sa Mladim radnikom doživeli su i naši odbojkaši sa 3:2, po setovima 25:23, 21:25, 25:23, 14:25, 15:11.

Po propozicijama Kupa Srbije u četvrtfinalu se igraju dve utakmice.

U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu, polufinalistu određuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set količnik isti. U slučaju da se na ovakav način ne može odrediti polufinalista, igra se dodatni “zlatni set”, koji određuje konačnog pobednika četvrtfinala.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama