СДЦЗ Хокеј

Oklopnici slavili u Mariboru, U18 pregazila Partizan

Autor: CZBG

Seniorski sastav Crvene zvezde nastavio je sa pobedama. Nakon što su sinoć, u okviru srpskog šampionata, savladali Vojvodinu rezultatom 9:2, crveno-beli oklopnicu već danas su otputovali put Maribora i ostvarili veliku pobedu nad domaćom ekipom HDK Maribor, u okviru SLO lige. Rezultat je bio 7:2 (1:2, 3:0, 3:0).

U drugoj trećini posebno je briljirao beloruski golman Vitalij Belinski koji je doslovno zaključao Zvezdin gol. U poslednjem periodu igre, Zvezda je nastavila kao i u drgoj trećini i izvrsnom igrom odnela ubedljivu pobedu iz Maribora.

Najefikasniji u našim redovima bio je Relja Radosavljević sa 3 gola, Aleksandar Zubricki je postigao 2, a Mark Soljankin i Mihail Buhkin po 1. Strelci za ekipu Maribora bili su Čurćić i  Vinčec. Ovo je tek druga pobeda Crvene zvezde u SLO ligi (od sedam odigranih mečeva), ali i najava boljih dana za crveno-bele. Očekuje se da ova ekipa bude i te kako konkurentna kako vreme bude odmicalo, te da će pojačanja koja su pristigla u klub pokazati sav svoj kvalitet u utakmicama koje dolaze.

Zvezda je nastupila u sledećem sastavu: 30. Jovan Feher 1. Vitali Belinski 26. Mark Soljankin 9. Vladimir Zivić 7. Evgeni Leonov 27. Miloš Nikolić 25. Mikael Buhkin 18. Aleksandar Zubricki 14. Relja Radosavljević 5. Ivan Glavonjić 20. Vojin Dragović 8. Daniel Mihal 24. Strahinja Ivković

Treba napomenuti i da su hokejaši Crvene zvezde do 18 godina savladali ekipu Partizana sa ubedljivih 5:1.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама