СДЦЗ Хокеј

Okopnici Zvezde savladali Vojvodinu, U12 i U14 izgubili od Olimpije

Autor: CZBG

Seniori Crvene zvezde pregazili su novosadsku Vojvodinu u okviru prvenstva Srbije, rezultatom 9:2 (2:0, 5:1, 2:1 ). Utakmicu je obeležila dosta gruba igra gostiju, koji, barem tako se stekao utisak, kao da su čekali nekoga da povrede. Naši oklopnici su bili na visini zadatka i nisu dopustili gostima da ozbiljnije zaprete.

Image may contain: one or more people, people playing sports and basketball court
Foto: Hokejaški savez Srbije

U ekipi Crvene zvezde Mihale Buhkin je postigao 3 gola i upisao jednu asistenciju, Daniel Mihalj se 2 puta upisao u listu strelaca, a Zubricki, Glavonjić, Leonov i Tarakan su postigli po 1 gol.

U Beogradu su danas igrane i dve utakmice SLO lige za mlađe kategorije.
Selekcija Crvene zvezde do 12 godina ugostila je na klizalištu “Pingvin” ekipu ljubljanske Olimpije i poražena je rezultatom 12:0. Posle 10 odigranih utakmica Zvezda ima 6 pobeda i 4 poraza, dok su ljubljančani na perfektnom skoru od 14 pobeda iz 14 utakmica.

Isti klubovi, ali u konkurenciji do 14 godina, odigrali meč u ledenoj dvorani “Pionir”, a bolji su bili gosti rezultatom 4:1. nakon 10 odigranih mečeva Zvezda ima skor o 3 pobede i 6 poraza i jednim porazom nakon produžetakam dok se ljubljančani na skoru 13 pobeda i 2 poraza.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама