Ватерполо Ватерполо/Вести

Zvezdine dame osvojile Kup Srbije!

Izvor: SD Crvena zvezda

Vaterpolistkinje Crvene zvezde nastavile su dominaciju na domaćoj scenu. U finalu Kupa Srbje, na bazenu Čair u Nišu, pobedile su Vračar 12:8.

Da nije bilo opuštanja u poslednjem delu pobeda Zvezde bi bila ubedljivija. Najefikasnija u našem timu bila je Damnjanovićeva sa 5 golova. Tri gola je postigla Ćorovićeva, dok su po jednom tresle mrežu Josifović, Rudić, Novaković i Jakovljević.

Medalje su uručili Dragan Veljić i Nemanja Marijan, a pehar kapitenu Ivani Ćorović uručio je predsednik VSS Milorad Krivokapić.

Po završetku finala trener Crvene zvezde Dragana Ivković je rekla:

– Lepo smo otvorili utakmicu, vodili, da bi na kraju, najviše zbog umora malo posustali. Utakmica je tada izgubila na intezitetu. Moram da kažem da je osim jedne igračice kompletna postava napustila klub. I dalje smo u vrhu, dokaz da dobro radimo sa svim kategorijama. Nadam se tituli u prvenstvu i daljoj dominaciji u Srbiji.

Crvena zvezda – Vračar 12:8 (4:0,3:2,4:1,1:5)
Bazen Čair. Gledalaca 400. Sudije: Jovančević i Milović, Isključenja: Crvena zvezda 8, Vračar 10.
Crvena zvezda: Lazić,Maksimović, Djukić, Ćorović 3, Josifović 1, Rudić 1, Radojčić, Novaković 1, Kaplarević, Damnjanović 5, Ilić, Jakovljević 1, Zgonjanin, Lazić. Trener: Dragana Ivković.
Vračar: Petrović, Popov, Plećaš 1, Milićević, Pešterić, Mikić, Gluščević 1, Milićević, Markov 3, Mandić, MIladinović 2, Teodorović, Trmčić, Nastić 1. Trener: Jović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама