Фудбал Фудбал/Вести

Stefan Ilić: Debi veliki motiv

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Utakmica protiv Radnika u Surdulici, osim po pobedi, po još nečemu će posebno ostati u sećanju mladog špica Stefana Ilića. U 80. minutu ušao je u igru umesto Slavoljuba Srnića i tako zabeležio debi na zvaničnoj utakmici u crveno-belom dresu.

– Očekivao sam da ću dobiti šansu čim sam saznao da sam u protokolu za utakmicu. Potajno sam se nadao da ću baš na meču kojim smo proslavili jesenju titulu dobiti priliku da debitujem za Zvezdu. Drago mi je što je tako i bilo i što smo uspeli da zabeležimo pobedu i rasterećeno i u dobroj atmosferi odemo na odmor. Možda ću ja i najduže pamtiti ovu utakmicu, bez obzira na minutažu, izuzetna mi je čast što sam prvi put obukao crveno-beli dres na zvaničnoj utakmici – rekao je Ilić.

Zvezdin špic osvrnuo se i na samu utakmicu.

– Utakmica je bila jako teška, a u kojoj meri je teren bio otežavajući faktor shvatio sam tek kada sam ušao u igru. Sa strane možda i nije izgledalo tako, ali uslovi su nam bili veoma otežani zbog leda. Čestitao bih momcima koji su izneli najveći deo tereta na jučerašnjem meču. Drago mi je ako sam svojom igrom bar malo pomogao saigračima da osvojimo nova tri boda.

Nakon odmora, mladi Zvezdin špic očekuje da će ekipa nastaviti u istom ritmu.

– Nadam se da je jesenja titula samo naznaka onog što nas na proleće čeka i onog za šta svi radimo i treniramo naporno svakog dana, a to je osvajanje duple krune. Meni je utakmica protiv Radnika dodatni motiv da se trudim još više, da se dokažem treneru i da u narednoj sezoni što češće dobijam priliku da igram pred navijačima koji bez sumnje prave najbolju atmosferu – zaključio je Ilić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама