Одбојка Одбојка/Вести Одбојкаши СДЦЗ

Crveno-beli u Požarevcu igraju prvi meč četvrtfinala Kupa

Izvor: Zvanični sajt OK Crvena zvezda

Odbojkaši Crvene zvezde u četvrtak 15. decembra (18 časova) biće gosti Mladom radniku u Požarevcu u prvom meču četvrtfinala Kupa Srbije.

U reprizi prrošlogodišnjeg finala Kupa, kada je Zvezda slavila sa 3:0, crveno-beli će pokušati da ostvare prednost pred revanš u Beogradu i na taj način olakšaju sebi put do polufinala.

Protekle sezone sam igrao u Mladom radniku i znam koliko teška gostovanja mogu da budu u Požarevcu. Možemo da očekujemo dobar rezultat samo ako maksimalno skoncentrisani uđemo u taj meč. Neće nam biti lako, ali kvalitet je na našoj strani i to treba da pokažemo na terenu – izjavio je Nemanja Mašulović.

Srednji bloker Crvene zvezde bi voleo da se ponovi partija sa početka sezone kada je sa crveno-belima osvojio trofej Super Kupa protiv Mladog radnika.

Lepo je vratiti se u dvoranu u Požarevcu. Igrali smo finale Kupa u prelepom ambijentu, a posebno mi je bilo lepo kada sam sa Crvenom zvezdom, na početku sezone, igrao protiv svoje nekadašnje ekipe i osvojio Super Kup Srbije – istakao je Mašulović.

Prva utakmica četvrtfinala Kupa Srbije između Mladog radnika i Crvene zvezde igra se u četvrtak 15. decembra od 18 časova u dvorani KSC Požarevac, uz direktan prenos na RTS 2. Meč će suditi Goran Gradinski i Igor Miljković.

Revanš meč biće odigran u Beogradu 26. decembra.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама