СДЦЗ Хокеј

Oklopnici protiv Vojvodine i Maribora

Autor: CZBG

Seniorska ekipa Crvene zvezde ovog vikenda igra dve utakmice. Prva utakmica je u okviru srpskog šampionata i igra se 17.12.  protiv ekipe Vojvodine, u Pioniru, sa početkom od 17:30 časova.  Drugu utakmici seniori igraju već sledećeg dana, 18.12. u Mariboru, protiv istoimene ekipe, a u okviru SLO lige.

Što se tiče domaćeg šampionata, hokejaši Crvene zvezde trenutno zauzimaju drugu poziciju sa 6 poena iz 3 utakmice (pobede protiv Partizana i NS Starsa, i poraz protiv Partizana). Ovaj susret protiv Vojvodine biće odlična prilika da treneri Zvezde, Rus Igor Krivošlik i srpski trener Nenad Milinković, uigraju ekipu pred duele sa jačim protivnicima u SLO ligi.  Podsetimo, u redove Crvene zvezde došlo je nekoliko pojačanja iz Rusije i Belorusije i biće potrebno vremena da se ti igrači naviknu na sistem i pokažu zašto su dovedeni u Zvezdu.

Što se tiče SLO lige, hokejaši Crvene zvezde za sada imaju samo jednu pobedu (protiv Medveščaka) iz 6 utakmica, i zauzimaju pretposlednje 8. mesto. Ekipa HDK Maribora je iz 10 utakmica zabeležila 4 pobede, ali verujemo da Zvezdini hokejaši poseduju dovoljan kvalitet i da će učiniti sve da se iz Slovenije vrate sa pobedom. Utakmica u Mariboru počinje u 19 časova i nadamo se da će zvezdaši koji žive u tom delu Slovenije doći da podrže naše momke.

Takođe, ovim putem pozivamo i sve navijače Crvene zvezde iz Beograda i drugih gradova Srbije, da dođu na utakmice našeg hokejaškog kluba i pruže podršku našim oklopnicima.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама