Рукомет Рукомет/Вести СДЦЗ

Protiv Metaloplastike za zimu na prvom mestu

Izvor: Zvanični sajt RK Crvena zvezda

Rukometaši Crvene zvezde poslednju utakmicu u 2016.godini u Superligi Srbije igraju protiv Metaloplastike, u Šumicama, u okviru 15.kola. Utakmica je na programu u 18 časova.

U slučaju pobede Crvena zvezda će završiti godinu na prvom mestu, koje deli sa novosadskom Vojvodinom. Metaloplastika se nakon lošeg starta i turbulencija konsolidovala, pa je sada na samo četiri boda zaostatka od šeste pozicije i mesta koje vodi u plej-of, a trenutno ga zauzima Sloga iz Požege.

Trener i legenda Crvene zvezde, Nenad Peruničić očekuje da ekipa godinu završi kako je i započela, pobedom.

Idemo na pobedu, kao i u svakoj utakmici. Ne znamo drugačije da igramo, i od 1.avgusta i prvog okupljanja razmišljamo samo o pobedi. Dobro treniramo, i imamo cilj da godinu završimo onako kako smo je i počeli.“

Mladen Šotić, najbolji strelac ekipe sa 68 golova, deli isto mišljenje.

Metaloplastika se pobedom vratila u igru za plej-of i poraz u Subotici ne sme da remeti naše planove i put kojim idemo. Moramo da odigramo onako kako smo igrali do sada i završimo polusezonu pobedom i ostanemo na vrhu tabele. Svi smo spremni, očekujemo što više navijača na tribinama i nadamo se pobedi„.

Nakon meča protiv Metaloplastike, Crvena zvezda ima obaveze u Kupu Srbije, takmičarska grupa „Centar“. U polufinalu crveno-beli gostuju ORK Mačvi, u Šapcu, 17.decenbra, a eventualno finale je na programu 21.decembra.

15.kolo, Superliga

Crvena zvezda – Metaloplastika

Šumice, 18 časova

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама