Фудбал Фудбал/Вести

Besplatno na Radnički!

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda će otvoriti kapije svog stadiona u poslednjoj utakmici na svom stadionu ove kalendarske godine protiv Radničkog iz Niša u subotu od 18 časova.

608-ova-besplatno-fs.jpg

Uskoro ćemo iza sebe ostaviti godinu u kojoj je Crvena zvezda osvojila još jednu šampionsku titulu. Godinu u kojoj je naš klub bio najefikasnija ekipa u Srbiji. Ostavićemo iza sebe godinu u kojoj je viđeno mnoštvo lepih poteza, atraktivnih golova, serijâ pobeda.

Poslednja utakmica u 2016. godini koja će biti igrana na stadionu „Rajko Mitić“ biće duel između šampiona Srbije Crvene zvezde i Radničkog iz Niša. Ujedno, ovo će biti i utakmica na kojoj će Crvena zvezda proslaviti jesenju titulu. Upravo iz ovih razloga, odlučeno je da 10. decembra kapije našeg stadiona budu otvorene za sve navijače, kako bi pozdravili fudbalere koji su izneli najveći teret ove jeseni, a pred tromesečnu pauzu tokom kojih neće biti utakmica na najvećem srpskom stadionu.

Prethodne godine je takođe u poslednjoj jesenjoj utakmici na Marakani bio besplatan ulaz, i ovaj sada već tradicionalni gest kluba doprineće još boljoj atmosferi na stadionu pred odlazak na zimsku pauzu.

Vidimo se na Marakani!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама