Рукомет Рукомет/Вести СДЦЗ

Sledi Morava, subota 19:00 Šumice

Izvor: Zvanični sajt RK Crvena zvezda

Nakon plasmana u polufinale Kupa Srbije grupa Centar, rukometaši Crvene zvezde se vraćaju obavezama u Superligi. U Šumice stiže Morava, subota 19:00.

Trener Nenad Peruničić je odmorio pojedine standardne prvotimce što zbog problema sa povredama i virusa u meču protiv RK BASK Soko, a šansu pružio onima koji su budućnost Crvene zvezde, Zvezdinoj deci. Na parketu smo imali šestoricu izdanaka Zvezdine škole rukometa, a dobili smo i najmlađeg debitanta u istoriji kluba – Aleksu Tufegdžića.

Ostala su još tri kola do zimske pauze u Superligi, a naporan ritam rada i utakmica su dodatna motivacija našim rukometašima. Kapiten Dejan Babić je siguran u svoj tim i svestan da pobede donosi samo maksimalan pristup svakoj utakmici.

Morava je brza ekipa, mlada, željna dokazivanja. Ne smemo nikoga da potcenimo i da uđemo u meč lagano, jer znamo kako je bilo u prvom meču u Velikoj Plani. Meč protiv Morave će biti prava provera za meč u Subotici, koji je za nas jedan od najvažnijih u sezone„, jasan je kapiten pred meč protiv Morave.

Meč 13.kola Superlige između Crvene zvezde i Morave počinje u 19 časova, u Šumicama. Već u sredu Zvezda gostuje u Subotici, ekipi Spartak Vojputa.

Dođite da podržite Zvezdinu decu u završnim izazovima sezone.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама