Фудбал Фудбал/Вести

Ristić – Očekujem lep fudbal

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Crvena zvezda će prvenstvenu trku nastaviti u subotu u Gornjem Milanovcu.

540-rile-24.11..jpg

Zvezdin „univerzalac“ Mihailo Ristić upoznat je sa kvalitetima Metalca, ali baš iz tog razloga očekuje dobru utakmicu.

– Metalac se pokazao kao dobra ekipa u dosadašnjem delu prvenstva, sigurno nam neće biti lako. Olakšavajuća okolnost je ta što je teren u Milanovcu uvek u odličnom stanju, za razliku od prethodna dva gostovanja. Moći ćemo da prikažemo lepši i atraktivniji fudbal. Biće nam lakše da loptu duže držimo u svom posedu i da stvorimo više šansi. Smatram da smo, kao i u svakoj utakmici, blagi favoriti, ali tamo smo uvek teško stizali do bodova, biće neizvesno – rekao je Ristić.

Crveno-beli imaju dosta problema u odbrani zbog povreda.

– Imamo veliki igrački kadar, navikli smo na promene. Konstantno trpimo oscilacije na raznim pozicijama, sada prevashodno u odbrani, ali mislim da će sve funkcionisati kako treba. Znam da će ekipa dati sve od sebe, ušli smo u seriju pobeda i imamo veliku želju da tako i nastavimo. Iskreno se nadam pozitivnom rezultatu.

Mihailo Ristić imao je prilike tri puta da igra na stadionu u Gornjem Milanovcu.

– Sa Zvezdom sam igrao samo jednom, u julu 2015. godine i tada smo završili bez golova. Ne nosim baš lepe uspomene sa tog stadiona ni kada su utakmice u dresu reprezentacije u pitanju. Pamtim povredu koju sam tamo doživo u mladoj reprezentaciji. Biće ovo prilika da sa Zvezdom popravim utisak i prekinem lošu seriju u Milanovcu – zaključio je Ristić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама