Одбојка Одбојка/Вести Одбојкашице СДЦЗ

Zvezdine dame u petak dočekuju užičko Jedinstvo

Izvor: Zvanični sajt OK Crvena zvezda

U petak 25. novembra (19 časova) odbojkašice Crvene zvezde ugostiće Jedinstvo iz Užica, u okviru 7. kola Superlige Srbije.

Crveno-bele će pokušati da nastave pobednički niz. Nakon trijumfa u Kupu protiv ekipe Takovo Zvezda Helios i pobeda protiv Spartaka i Futoga u Superligi, Zvezdine dame očekuje duel sa Užičankama.

Igrali smo dobro u poslednjih nekoliko utakmica, organizovano u napadu, odigrali taktički veoma dobro. Protivnike smo proučavali i gledali na video snimcima, a u poslednjem meču odigrali smo pravu timsku utakmicu sa malim brojem grešaka i ostvarili smo ubedljivu pobedu. Nadam se da ćemo protiv Jedinstva odigrati na sličnom, ako ne i boljem, nivou i verujemo u novu pobedu – izjavila je Katarina Čanak, srednji bloker Crvene zvezde.

Utakmica 7. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Jedinstva se igra u petak 25. novembra od 19 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu. Ulaznice za ovaj meč će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Darko Savić i Branislav Jovančić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама