Кошарка Кошарка/Вести Кошарка/Звездаштво

Zvezdini prvotimci na otvaranju nove IDEA prodavnice

Izvor: SD Crvena zvezda

Na otvaranju nove IDEA Superprodavnice na Bežanijskoj kosi prisustvovali su košarkaši Crvene zvezde mts Luka Mitrović, Ognjen Kuzmić i Čarls Dženkins na radost velikog broja najmlađih posetilaca.

Posle serije teških gostovanja košarkaši Crvene zvezde mts vratili su se u Beograd. Pred svojim navijačima u „Kombank areni“ ostvarili su veoma vrednu pobedu protiv Emporio Armanija, ostavili to iza sebe i krenuli dalje u nove izazove.

Pred meč sa ekipom Karpoš Sokoli, koji je zakazan već za ponedeljak, u dvorani „Aleksandar Nikolić“, crveno-beli se trude da malo slobodnog vremena između treninga iskoriste na najbolji način. Luka Mitrović, Ognjen Kuzmić i Čarls Dženkins subotnje popodne proveli su na otvaranju nove IDEA Super prodavnice koja je smeštena u ulici Partizanske avijacije bb.

Prisustvo Zvezdinih prvotimaca okupilo je na Bežanijskoj kosi veliki broj mališana koji su u pratnji roditelja želeli da se slikaju i druže sa košarkašima Crvene zvezde mts. Mitrović, Kuzmić i Dženkins ne samo da su im izašli u susret „pozirajući“ na zajedničim fotografijama, već su i zajedno sa mališanima šutirali na koš. Za najbolje su bile spremne i vredne nagrade – brendirani duksevi, majice i kačketi KK Crvena zvezda.
Na ulazima novootvorene prodavnice nastao je pravi zastoj jer je druženje potrajalo, a više ni samo mališani nisu želeli da se slikaju sa Mitrovićem, Kuzmićem i Dženkinsom, već i stariji posetioci novog IDEA objekta.

Podsećamo da su partneri Crvena zvezda i IDEA do sada organizovala brojne akcije u kojima su u centru pažnje bili najmlađi. I na otvaranju nove IDEA Super prodavnice nije bilo drugačije jer su mališani ponovo bili u prvom planu. Crvena zvezda i IDEA će se truditi da i u budućnosti tako i ostane.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама