Одбојка Одбојка/Вести Одбојкаши СДЦЗ

Odbojkaši Zvezde otputovali u Izmir

Izvor: Zvanični sajt OK Crvena zvezda

Odbojkaši Crvene zvezde otputovali su u Izmir, u Tursku, gde ih očekuje revanš utakmica 3. kola CEV Lige šampiona protiv ekipe Arkaša.

Prvi meč u Beogradu okončao se trijumfom turske ekipe rezultatom 0:3, po setovima 15:25, 23:25, 14:25.

Očekivali smo da će odigrati odlično. To je veoma ozbiljna ekipa, koja ima ozbiljan pristup utakmicama. Pružili smo svoj maksimum u ovom trenutku, protiv jedne ovakve ekipe – izjavio je Nikola Munćan, kapiten crveno-belih.

Bloker Crvene zvezde je svestan šansi svog tima u revanšu, ali očekuje da će naša ekipa pružiti jači otpor.

U revanšu bi trebalo da u meč uđemo opušteni, da budemo fokusirani da “pokupimo” što više pouka i kvaliteta iz ovih duela. Nadam se da ćemo odigrati bar malo bolje u Turskoj i da ćemo pružiti veći otpor. Daleko od toga da smo odustali od pobede, ali jednostavno uverili su nas da su veoma ozbiljna ekipa i da se protiv njih mora igrati na visokom nivou i bez grešaka – zaključio je Munćan.

Revanš utakmica 3. kola CEV Lige šampiona između Arkaša i Crvene zvezde igra se u nedelju 20. novembra od 15 časova, po našem vremenu, u dvorani “Ataturk Voleybol Salonu” u Izmiru (Turska), uz direktan prenos na TV Sport Klub. Meč će suditi Eldar Zulfugarov iz Azerbejdžana i Viktor Kozlovskij iz Ukrajine.

Pobednik ovog duela takmičenje će nastaviti u 4. kolu, odnosno grupnoj fazi Lige šampiona (6. decembar – 1. mart), dok će poraženi nastaviti takmičenje u šesnaestini finala Kupa CEV 2017. (4. i 18. januar).

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама