Ватерполо Ватерполо/Извештаји СДЦЗ

Poraz Zvezde u derbiju petog kola

Izvor: http://www.vaterpolovesti.com

Vaterpolisti Crvene zvezde pretrpeli su drugi poraz u Regionalnoj A2 ligi, pošto su večeras u derbiju kola u Kotoru poraženi od Primorca rezultatom 8:5 (4:2, 3:1, 0:1, 1:1). Kao što rezultat po četvrtinama i pokazuje, Kotorani su prve dve četvrtine bili dosta bolji od rivala i to su iskoristili da naprave lepu prednost.

(Foto: zrenjaninski.com)

Crveno-beli u nastavku nisu uspeli da se rezultatski vrate u utakmicu i posle pet odigranih kola imaju skor od tri pobede i dva poraza. Najbolji u pobedničkom timu bili su Radonjić i Krivokapić, sa po dva gola, dok su kod Zvezde po jednom precizni bili Tankosić, Šuberić, Ilić, Ćorić i Peković.

Posle pet mečeva Crvena zvezda ja ne trećem mestu na tabeli sa devet bodova. Primorac ima 12, a prvoplasirani POŠK maksimalnih 15.

Primorac – Crvena zvezda 8:5 (4:2, 3:1, 0:1, 1:1)

Bazen Nikša Bućin. Sudije: Prančić i Obradović. Isključenja: Primorac 8, Crvena zvezda 10.

PRIMORAC: Brguljan, Gopčević 1, Vukasović, Petrović, M. Brguljan 1, Todorović, Adžić, Radonjić 2, Krivokapić 2, I.Radonjić , Kriještorac, Matković 1, Popović, Saveljić 1. Trener: Vico.

CRVENA ZVEZDA: Kralj, Tankosić 1, Jović, Ivošević, Šuberić 1, Ilić 1,  Bjelić, Ljubenović, Ćorić 1, Nikolov, Drašković, Peković 1. Trener: Nikolić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама