СДЦЗ Хокеј

Divljanje grobara na hokejaškom derbiju

Izvor: CZBG

Navijači Partizana izgleda baš ne mogu da podnesu poraz od Crvene zvezde. Ovog puta njihovi ljubimci poraženi su u drugom ovosezonskom hokejaškom derbiju, a oni su svoje nezadovoljstvo iskazali divljaštvom.

Nakon pobede Crvene zvezde u derbiju, krenulo je vređanje, pljuvanje (bukvalno) sa tribina, čupanje stolica i gađanje naših igrača istim. U jednom trenutku malo je trebalo da stolicom bude pogođen potpredsednik Crvene zvezde, Aleksandar Jakovljević, dok je jedan od Zvezdinih igrača pogođen u glavu. Srećom, nije skidao kacigu, pa je prošao bez ozbiljnijih povreda.

I to nije sve, kao što smo u izveštaju pomenuli, u trenutku kada je Zvezda postigla svoj četvrti pogodak, i kada su deca (ne navijači, ne Delije) krenula da se raduju pobedi, došla su dva navijača Partizana kako bi ih ućutkali. Dobili smo informaciju da su dotične persone bile spremne da tuku tu istu decu, ali su u njihovu odbranu stali neki roditelji koji su sve to sprečili.

Valja napomenuti da su na repertoaru uvreda Partizanovih navijača opet bili i Vučić i Čović, koji su dotičnim personama izgleda velika kost u grlu jer više nemaju one podrške koju su imali u vreme kada su na vlasti bili oni političari čije su simpatije bile na crno-beloj strani.

Situacija je u jednom trenutku toliko eskalirala da je došla i interventna policija, te pohapsila par njihovih navijača.
Jednom rečju, sramota. Ali od koga je, ni ne čudi nas.

2 Коментарa

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама