Кошарка Кошарка/Вести

Sporto – KK Crvena zvezda mts ponovo brend broj 1!

Izvor: SD Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts ponovo, drugu godinu uzastopno dobitnik prestižne nagrade „SPORTO“ kao najbolji klupski sportski brend Srbije!

Košarkaški kub Crvena zvezda mts dobio je još jedno veliko priznanje za ono što radi, ne samo na terenu, već i van njega, i za način na koji predstavlja ono najbolje što klupski sport u Srbiji može da ponudi.

Naš klub sa ponosom objavljuje da je drugu godinu zaredom dobitnik prestižne nagrade „SPORTO“ koja se tradicionalno svake godine dodeljuje na „SPORTO konferenciji“ za najveće sportske brendove u regionu koja se održava u Portorožu.

KK Crvena zvezda mts je po opštem mišljenju, na način na koji predstavlja Srbiju igrama na terenu i rezultatima, punim tribinama, ali i imidžom koji gradi brojnim i originalnim promotivnim aktivnostima van parketa, svakako predstavlja najveći klupski brend u Srbiji, pa i celom regonu, uz pojedince koji su takođe dobili nagrade: najvećeg sportistu Srbije i sveta, Novaka Đokovića, koji kao veliki navijač Crvene zvezde često dolazi i na utakmice našeg košarkaškog kluba i atletičarku Ivanu Španović.

Nagradu je sa danom zakašnjenja zbog obaveza crveno-belih u Evroligi i utakmice sa Emporio Armanijem primio direktor Marketinga KK Crvena zvezda mts Filip Sunturlić, koji se još u četvrtak uveče putem video linka iz „Arene“ zahvalio učesnicima konferencije na velikom poverenju, ali i prepoznavanju svega što Crvena zvezda mts radi u poslednjih nekoliko godina.

– Zahvaljujem se svima koji su nam ukazai poverenje, Medijani i svim učesnicima konferencije na ovoj nagradi. Ova nagrada pripada svim zaposlenima u KK Crvena zvezda mts, od igrača, stručnog štaba, menadžmenta kluba, i navijača. Svi zajedno smo izgradili ovaj imidž i specifičan brend Crvene zvezde koji je svima u svetu lako prepoznatljiv.

KK Crvena zvezda mts prvi je na terenu, prvi i van njega…potrudićemo se da se vidimo na istom mestu i 2017.godine.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама