Фудбал Фудбал/Вести

UO Zvezde imenovao potpredsednike

Izvor: SD Crvena zvezda

Upravni odbor Fudbalskog kluba Crvena zvezda održao je danas redovnu sednicu.

U punom sastavu rukovodeće telo našeg kluba razmatralo je finansijsku situaciju i donelo zaključak da se uz velike napore operativnih struktura uspešno održava finasijska stabilnost. UO smatra da na osnovu svega do sada urađenog klub nastavlja sa mukotrpnim izlaskom iz krize i da nema bojazni da će se to promeniti u narednom periodu.

Na predlog predsednika kluba Svetozara Mijailovića, a na osnovu statuta kluba, izabrani su zamenik predsednika i dva potpredsednika. Funkciju zamenika predsednika FK Crvena zvezda će ubuduće obavljati profesor Božidar Cerović, dok će potpredsednici biti Milenko Kostić, ugledni privrednik i Jovan Kule Aćimović legendarni fudbaler Crvene zvezde.

Takođe, formirana je i radna grupa od deset članova koja će raditi na izmenama i dopunama statuta kluba kako bi se uskladio sa novim Zakonom o sportu. Radna grupa ima zadatak da pripremi izmene i dopune statuta do proleća 2017. godine i naredne sednice skupštine kluba koja jedina ima mogućnost da menja statut.

Na kraju, izraženo je i posebno zadovoljstvo sadašnjim prvim mestom na tabeli Superlige sa šest bodova prednosti u odnosu na prve pratioce, dok je poseban akcenat stavljen na završnicu ovog dela prvenstva sa ciljem da se osigura titula jesenjeg šampiona i igračima i stručnom štabu pruži maksimalna podrška.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама