Кошарка Кошарка/Вести Кошарка/Звездаштво

I Nemačka je naša kuća!

Izvor: SD Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde mts imali su ogromnu podršku i u „Brose areni“. Na taj način nastavila svojevrsna tradicija i mit da Zvezdini navijači u velikom broju prate gostovanja crveno-belih u Nemačkoj.

Košarkaši Crvene zvezde mts prebrodili su brojne napore i savladali Bamberg u Nemačkoj. U meču punom preokreta u kom je neizostavna bila i neizvesna završnica, crveno-beli košarkaši imali su ogromnu podršku svojih navijača.

Preko 2.000 pristalica Crvene zvezde zauzelo je celu tribinu „Brose arene“, a još nekoliko stotina ih je ostalo van dvorane. Baš kao izabranici Dejana Radonjića i oni su verovali tokom svih 40 minuta u pobedu. Zahvalnost za konstantnu pesmu i podršku stigla je uz zvuk sirene. Usledila je velika radost navijača i igrača koji su svoju sreću nesebično podelili međusobno.

Košarkaški klub Crvena zvezda mts zahvaljuje se svojim navijačima što su ponovo ispratili Zvezdino gostovanje u Nemačkoj. Na pravi način, bez bilo kakvog incidenta, podrška Zvezdinih navijača nadglasala je brojniju publiku koja je bila naklonjena domaćinu. Podsećamo da je slično bilo i prošle sezone u Minhenu kada je preko 3.000 navijača bodrilo Crvenu zvezdu. Hvala vam što i u Nemačkoj, kada je najteže, crveno-beli košarkaši imaju vetar u leđa.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама