Фудбал Фудбал/Вести

Vijeira ipak odlazi

Autor: CZBG

Kako Sportski žurnal piše, Hugo Vijeira bi trebao da napusti redove Crvene zvezde u decembru mesecu i da prihvati jednu od ponuda iz daleke Kine. Tim transferom bi i Zvezda zaradila na obeštećenju.

Međutim, ono što se dalje pominje jesu moguće zamene. Naime, umesto Vijeire u crveno-bele redove bi trebali da stignu Nemanja Milić (Spartak) i Srđan Vujaklija (Borac).

Za kraj, postavlja se pitanje da li rukovodioci i svi oni koji su odgovorni za dovođenje igrača u Crvenu zvezdu, imaju bilo kakvu viziju evropske Zvezde?

2 Коментарa

Кликните да бисте објавили коментар

  • Nedavno u razgovoru sa jednim drugarom o fudbalskom klubu, on mi reče da ne može da se igra Evropa i evropski fudbal bez para. Ja sam zastupao teoriju da je jedini način da se napravi neki iskorak u Evropi taj da se stvore dobri igrači iz sopstvenog pogona i da smo Uefa takmičenja igrali jedino kada smo tako radili. U redu neka bude i da je tako kako on i Grof rekoše. Postavlja se pitanje koliko para treba za taj projekat i da li se mogu obezbediti ? Kako odgovor svi znamo dolazi se do jednostavnog izbora: da li želimo da igramo u Evropi ili ne. Ako je odgovor DA onda treba raditi na način na koji je to jedino moguće: proizvodnja asova iz omladinske škole plus neki dobar stranac, koji bi doneo iskustvo, čvrstinu i dodatni kvalitet, a videli smo da se i uz manje para može doći do takvog. Takođe smo letos videli da je sa istim parama procenat takvih igrača ispod 50 %. Ako je odgovor na gore postavljeno pitanje NE, onda možemo učešće u Evropi da svedemo na dva kola kvalifikacija i pričamo kako se ne može igrati bez para.

Скочи на траку са алаткама