Одбојка Одбојка/Вести Одбојкашице СДЦЗ

Zvezdine dame dočekuju Spartak

Izvor: Zvanični sajt OK Crvena zvezda

Odbojkašice Crvene zvezde u petak 11. novembra od 20 časova dočekuju subotički Spartak u 5. kolu Superlige Srbije.

Crveno-bele nisu počele sezonu na način na koji su želele. Ostvarile su samo jednu pobedu u prva četiri kola i nalaze se na 7. mestu na tabeli sa 4 boda.

Verujem da, bez ikakve dileme, možemo da dobijemo meč sa Spartakom. U pripremnom periodu smo pobeđivali sve protivnike, čak i one najjače koji pretenduju na prvo mesto, ali ima razlike u utakmicama u pripremnom periodu i utakmicama koje se igraju u Superligi. Malo slabiji start nas uopšte neće pokolebati. Igra se tek 5. kolo i ima još da se igra. Treba nam još vremena da se uigramo, da se “pronađemo” sa dizačima. Prosto nam treba samo malo vremena, atmosfera bez pritiska i mislim da će stvari doći na svoje mesto. Verujem da ćemo biti u vrhu, među tri najbolje ekipe u zemlji – izjavila je Jelena Trnić, srednji bloker Crvene zvezde.

Utakmica 5. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Spartaka igra se u petak 11. novembra od 20 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu. Ulaznice za ovaj meč će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Jovan Jovanović i Goran Gradinski.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама