Кошарка Кошарка/Вести

Zvezda “zarobljena” u Rusiji!

Izvor: Mondo

Crveno-beli zbog nevremena nisu jutros odleteli iz Kazanja za Moskvu. Izgledno je odlaganje meča protiv Cibone.

Zvezda "zarobljena" u Rusiji!

Trojka Kita Lengforda i poraz od Uniksa (65:62) u okviru 6. kola Evrolige nisu bili poslednja neprijatnost koja se košarkašima Crvene zvezde desila na gostovanju u Rusiji.

Umesto na letu Moskva – Zagreb, gde je u subotu trebalo da se sastanu sa Cibonom, crveno-beli su u petak pre podne i dalje na aerodromu u Kazanju.

Let za Moskvu, u pet sati ujutru po lokalnom vremenu, odložen je zbog nevremena i trenutno predviđeni termin poletanja je 14 časova (12 po centralnoevropskom vremenu).

Branko Lazić Kazanj Foto: Promo/KK Crvena zvezda

Komplikacije tog tipa svakako nisu bile potrebne, pre svih igračima, koji zbog ranog leta praktično nisu ni spavali u hotelu.

Drugi problem je što slobodnih mesta na letovima iz glavnog grada Rusije za Beograd i Zagreb nema do kraja dana, pa je vrlo verovatno da će jedan od derbija 9. kola ABA lige, između Cibone i Zvezde (subota, 19.00), biti odložen.

Sreća u nesreći – ako tako zaista bude – je što će Dejan Radonjić i njegovi izabranici moći da se odmore i kvalitetnije pripreme za gostovanje Bambergu u utorak, nakon kojeg već u četvrtak u Kombank arenu dolazi milanski Armani.

Klub je na svom zvaničnom sajtu najavio da će se tokom dana oglašavati sa novim relevantnim informacijama.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама