Фудбал Фудбал/Вести

Srnić – Jedva čekam sledeći meč

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde imaće dovoljno vremema da analiziraju svog narednog protivnika pošto se meč protiv Napretka u Kruševcu igra 19. novembra.

540-srnić-2413re.jpg

Zvezdin vezista Slavoljub Srnić ističe da se ta utakmica neće mnogo razlikovati od meča 15. kola Superlige protiv Borca iz Čačka.

– Videlo se da nam nije bilo lako na terenu u Čačku, sigurno jedna od najtežih utakmica od početka sezone. Koja god ekipa da igra protiv nas često u svom šesnaestercu ima i po desetoricu igrača. Teško nam je da probijemo takvu defanzivnu liniju. Siguran sam da se naredna utakmica protiv Napretka neće mnogo razlikovati. Znamo šta možemo da očekujemo i uradićemo sve da se što bolje pripremimo. Neće to biti atraktivan fudbal, ali dokle god pobeđujemo, makar i minimalnim rezultatom, ja sam zadovoljan – rekao je Srnić.

Zvezdinom vezisti na svakoj reprezentativnoj pauzi nedostaje fudbal.

– Pauza uvek generalno dobro dođe igračima. Lično bih više voleo da igramo utakmice, da ne prekidamo taj takmičarski ritam. U poslednje vreme provodim manje vremena na terenu tako da mi nedostaju mečevi i vreme provedeno na terenu. Ipak, ekipi će dobro doći odmor jer su iza nas teški treninzi i utakmice. Možda je ovo pravo vreme za odmor, da napunimo baterije za naredna dva zahtevna gostovanja – poručio je Srnić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама