Одбојка Одбојка/Вести Одбојкаши СДЦЗ

Jevtić: Želja za pobedom veća od umora

Izvor: Zvanični sajt OK Crvena zvezda

Zbog obaveza u CEV Ligi šampiona, odbojkaši Crvene zvezde će u sredu (18,30 časova) odigrati poslednji meč 4. kola Superlige Srbije koje se igralo proteklog vikenda, a rival crveno-belih je Novi Pazar.

Nakon dve iscrpljujuće utakmice protiv Selvera i plasmana u naredno kolo Lige šampiona odbojkaši Crvene zvezde se okreću obavezama u domaćem šampionatu.

Nadam se da ćemo ponoviti igru iz mečeva sa ekipom Selver iz Talina i da ćemo dati sve od sebe, jer jedino tako možemo doći do pobede. Moramo da budemo bistre glave i da odigramo najbolje što možemo. Novi Pazar je veoma dobra ekipa, što je pokazala i u prva tri kola Superlige. Protiv njih smo igrali dve prijateljske utakmice tokom priprema i svojim igrama su pokazali da će i ove godine biti u vrhu tabele, kao što su bili prethodne sezone – izjavio je Predrag Jevtić, libero crveno-belih.

Odbojkaši Crvene zvezde ne znaju za umor, iako imaju težak i gust raspored mečeva.

Svi smo spremni za ovaj duel. Umor jeste veliki, ali je želja za trijumfima veća i nadam se da će ta želja na kraju i pobediti – zaključio je Jevtić.

Utakmica 4. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Novog Pazara igra se u sredu 9. novembra od 18,30 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu. Ulaznice će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Goran Gradinski i Darko Savić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама