Фудбал Фудбал/Вести

Rendulić: Najvažnija tri boda do sada

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Nakon pobede nad Borcem u Čačku fudbaleri Crvene zvezde u dobrom raspoloženju dočekali su reprezentativnu pauzu. Štoper crveno-belih Zoran Rendulić osvrnuo se na utakmicu protiv Borca.

– Znali smo kakva će biti atmosfera, kao i kakav teren nas očekuje. Smatram da su ovo tri najvažnija boda u dosadašnjem delu sezone. Uslovi za igru bili su mnogo teški, a protivnik silno motivisan. Znali smo i pre utakmice da igra neće biti atraktivna i lepa za gledaoce, išli smo na borbu i bili koncentrisani sve vreme. Moram da pohvalim svoje saigrače, svi do jednog dali su svoj maksimum i zato smo uspeli da prebrodimo prvo teško gostovanje u nizu – rekao je Zvezdin štoper.

Crveno-beli i naredne dve utakmice igraju na gostujućem terenu.

– Upravo te dve utakmice će odlučivati o dosta toga. Ako i njih uspemo da preguramo bićemo mnogo bliži našem cilju. Siguran sam da će i protiv Napretka i Metalca biti podjednako teško. Oba protivnika imaju dobre ekipe i loše terene. Pauza dolazi u pravo vreme za nas. Prijaće nam da se odmorimo zato što u poslednje vreme treniramo i igramo na mnogo teškim terenima što nam oduzima dosta energije. Sada imamo vremena da se odmorimo i dobro pripremimo za naredna gostovanja kako bismo nastavili sa dobrim igrama.

Zoran Rendulić je deo svoje karijere branio boje čačanskog Borca.

– Vežu me lepe uspomene za ovaj klub i grad, gotovo tri i po godine proveo sam u Čačku. Ovde sam prvi put zaigrao za prvi tim sa 19 godina. I dalje su oko kluba isti ljudi koji su meni dali šansu da debitujem u Superligi i zato kada god dođem zaista se lepo osećam – poručio je Rendulić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама