Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Radonjić: ” Verujem u svoje momke i pobedu”

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Trener KK Crvena zvezda mts Dejan Radonjić i prvotimac Marko Gudurić pred 32. ABA liga derbi sa ekipom Partizan NIS.
Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u ponedeljak od 21 sat ekipu Partizana NIS u 32.gradskom derbiju koji se igra u regionalnom takmičenju.
Pred ovaj meč, koji crveno-beli dočekuju sa skorom 7-0, ali koji predstavlja i uvod u novu izuzetno tešku seriju utakmica, trener Dejan Radonjić izneo je svoja očekivanja pred novi duel sa “večitim rivalom”:
“Očekuje nas prvi meč protiv ekipe Partizana NIS, duel koji uvek ima posebnu draž i težinu. Naš rival u ponedeljak je odlično počeo sezonu, bili su čak u situaciji da dočekaju derbi bez poraza. Odlično sastavljen tim, sa puno dobrih i iskusnih igrača, što se posebno vidi po rešenjima koja su imali u neizvesnim završnicama. Naša želja je da budemo bolji u ovoj utakmici i verujem da imamo i kvaliteta i kapacitete da to i ostvarimo. Naš rival je imao 5 dana da se pripremi za ovu utakmicu, mi nešto manje, ali verujem u moje momke i da možemo do pobede”.
Sa druge strane prvotimac Marko Gudurić takođe očekuje težak meč:
“Još jedan derbi koji je kao i uvek neizvestan duel, protiv Partizana koji je odlično počeo sezonu. Tako je bilo u prošlosti, tako je i danas. Mi ulazimo u novu seriju teških utakmica, koja počinje u ponedeljak, pa se nastavlja u Kazanju, Zagrebu, Bambergu… Ipak, bez obzira na sve to, želimo da dođemo do vrednih bodova, jer je ABA liga naš prioritet i u ovoj sezoni”.
Utakmica KK Crvena zvezda mts – KK Partizan NIS igra se u ponedeljak u 21 sat uz direktan prenos na drugom kanalau TV “Arenasport”.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама