Кошарка Кошарка/Вести

Radonjić: Naši navijači mogu da naprave razliku

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Trener KK Crvena zvezda mts Dejan Radonjić govorio na konferenciji u „Kombank Areni“ o utakmici sa „Baskoniom“.

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuje ekipu „Baskonije” u utakmici 5. kola Evrolige. Pred ovaj duel sa redovnim učesnikom elitnog evropskog takmičenja svoja očekivanja izneo je trener Dejan Radonjić.

– Igramo 12. meč ove sezone protiv kluba visokog rejtinga, koji je godinama u vrhu evropske košarke. Prošle sezone bili su učesnici Fajnal fora, a odlazak nekih igrača nadoknadili su dovođenjem još boljih. Imaju iste ambicije, što govori da su savladali Real u Madridu, ali nadam se da ćemo uraditi sve što je moguće protiv favorita.

Ton igri narednog zvezdinog protivnika daje novajlija u evropskoj košarci, američki plej Šejn Larkin.

– Oseća se njegov uticaj u igri koja je brza, sa puno dobrih šutera. Pored njega imaju veliki broj igrača koji mogu dosta toga da urade, ali im je vrlina i jak kolektiv. Adam Hanga pokazuje da je na krilnoj poziciji jedan od najboljih u Evropi, odličan je šuter, lako mi je da pričam o Jaki Blažiču i drago mi je što se vraća na naš teren. Tu su još pod košem Šengelija, Kim Tili i Vojtman.

Ipak, ono čemu je trener cvreno-belih posvetio posebnu pažnju je podrška sa tribina.

– Siguran sam da ćemo imati najveću posetu u Evroligi. Biće nam potrebno da navijači budu uz nas, da nas podržavaju, da prevazićemo mogućnosti kako bi dobili Baskoniju. Nadam se da ćemo uspeti da iz cele pripreme za meč izađemo i uradimo koliko je moguće da budemo konkurenti timu koji jeste favorit na ovom meču. Na nama je da damo sve od sebe da ih poremetimo – rekao je trener crveno-belih koji će u četvrtak uveče u vreme odigravanja meča odraditi pretposlednji trening u „Kombank Areni“ pred meč koji se igra u petak od 19 časova.

Karata za ovaj meč još uvek ima u prodaji i to za sve sektore. Prodaja ulaznica vrši se u svim poslovnicama Eventima i putem interneta.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама