Одбојка Одбојкаши

Crveno-beli otputovali u Estoniju

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Odbojkaši Crvene zvezde otputovali su jutros na prvi meč 2. kola CEV Lige šampiona u Talin gde će u sredu odmeriti snage sa Selverom, šampionom Estonije.

– Sastajemo se sa jednom izuzetno jakom ekipom, posebno na njihovom terenu. Ova utakmica će biti veliki izazov za nas. Ne razmišljamo o nekom krajnjem rezultatu, već samo razmišljamo da odigramo jednu dobru utakmicu i da sa parketa izađemo zadovoljni – izjavio je pred put trener Crvene zvezde Dragan Kobiljski.

Ekipa je u glavni grad Estonije otputovala u punom sastavu, pa će Kobiljski moći da računa na sve igrače: Aleksandar Škrbić, Predrag Jevtić (libero), Filip Samardžić, Nikola Petrović, Aleksandar Gmitrović, Nemanja Mašulović, Vuk Milutinović, Milutin Nejić, Dušan Stojsavlejvić, Nikola Munćan, Aleksandar Blagojević i Nikola Veljović.

Prva utakmica 2. kola CEV Lige šampiona između Selvera i Crvene zvezde igra se u sredu 2. novembra od 18 časova po našem vremenu u Sportskoj hali Audentes u Talinu (Estonija), uz direktan TV prenos na Sport klub 2. Meč će suditi Salvis Kurtis (Letonija) i Vladimir Olejnik (Rusija).

Revanš meč je na programu u nedelju 6. novembra od 20 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu.

Ukoliko eliminiše Estonce, Crvena zvezda će u 3. kolu igrati protiv turskog Arkasa iz Izmira. Prvi meč bi se igrao 16. novembra u Beogradu, a revanš 20. novembra u Izmiru.

Poražena ekipe iz 2. kola nastaviće takmičenje u Kupu CEV 2017.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама