Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Crveno-beli doputovali u Bar

Izvor: zvanični sajt KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde mts nastavljaju sa paklenim ritmom u mesecu oktobru, serija utakmica u ovom mesecu završavaju gostovanjem u Baru.

Nije bilo previše odmora nakon gostovanja u Atini, ekipa Dejana Radonjića po dolasku u Beorad, odmah sa aerodrome se uputila u dvoranu, gde je odradila jedan trening u subotu uveče, a već u nedelju u jutarnjim časovima ekipa Crvene zvezde već je bila u Baru gde crveno-bele očekuje meč 7.kola ABA lige protiv ekipe Mornara:
„Očekuje nas teško gostovanje u Baru protiv ekipe Mornara koja je dobro startovala u regionalnom takmičenju, a i u FIBA ligi šampiona zabeležila vrednu pobedu nad ekipom Ostendea. Ekipa Mornara predstavlja protivnika koji na svom parketu pred svojim navijačima može da bude jako dobar. Međutim, mi u 11.utakmici u ovom mesecu želimo isto – da osvojimo bodove, ali je potrebno da odigramo kvaltetno, sa dobrom koncentracijom i energijom. Očekujem na tribinama dvorane u Baru i naše navijače, koji bi nam svakako pomogli da dođemo do novih bodova  i prebrodimo ovog gostovanje” rekao je po dolasku u Bar, trener Crvene zvezde mts Dejan Radonjić.
Jedan od najiskusnijih u timu Crvene zvezde, Branko Lazić, takođe očekuje tešku utakmicu protiv ekipe koja u svom sastavu ima i četvoricu Amerikanaca, što takođe govori o ambicijama ekipe Mornara:
„ Pred nama je svakako teška utakmica. I zbog kvaliteta protivnika, ali i činjenice da igraju pred svojim navijačima u svojoj dvorani, takođe i zbog toga što je nama ovo već 11.meč u mesecu oktobru. Međutim, želimo da ostanemo neporaženi i nakon sedmog kola ABA lige, a to ćemo moći samo ako odigramo dobru timsku utakmicu” rekao je Branko Lazić.
Crveno-beli će tokom popodneva odraditi trening u dvorani u Baru, a ekspedicija crveno-belih će dva dana u Crnoj Gori svakako provesti u dobrom raspoloženju i atmosferi, jer je jedan od najiskusnijih prvotimaca crveno-belih Marko Simonović u nedelju postao ponosni otac devojčice Tare.
Ekipa se nakon utakmice u Baru koja počinje u ponedeljak u 18 časova, uz diretan prenos na TV Arenasport, vraća za Beograd, i počinje pripreme za novo evroligaško iskušenje i meč sa „Baskonijom” u “Kombank Areni” u petak od 19 časova.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама